Vilka är vi?

Ett Happyworks - flera personligheter

Vi på Happyworks är experter på att hjälpa våra kunder att se möjligheter, tänja gränser och ligga i framkant vad gäller digitalt lärande. Vi utmanar våra kunder att tänka nytt. Det betyder att våra kunder behöver vara modiga, vilket är en nödvändighet för att vara ledande. 

På Happyworks arbetar vi efter våra värdeord vilket betyder att ni möter en glad, empatisk och engagerad samarbetspartner som gillar öppen och tydlig kommunikation. 

På Happyworks hittar du ett glatt gäng på sex personer som har väldigt roligt tillsammans! 

Happyworks in a meeting
Moa our CEO looking happy at meeting

Moa Alneskog

CEO, Script writer & Project Manager

Om du frågar Moa så är OS en sport, Håkan Hellström är det bästa som hänt sedan lagad mat och ormar är djävulens påfund. Hon har även bevisat att ölprovning sker med rökmaskin för att uppnå bästa resultat.

Moa är Happy i “Happyworks” personifierad, det finns inget som heter “för krångligt” i hennes värld och hon hanterar fler bollar i luften än vad en hel ensemble kan göra på Cirkus Scott.

Anders looking happy at a meeting

Anders Sällberg

Developer & Instructional Designer

Anders är en brädspelstokig Jedi Master. Om han säger att han varit och fäktats under helgen så ljuger han inte och vi misstänker att Sällberg är ett Pseudonym för Skywalker. Anders är även enligt rykte en grillmästare. En Jedi/Grill master helt enkelt.

Anders är också en Jedi på arbetet, han utvecklar och designar bland annat interaktiva och pedagogiska lösningar som engagerar och utmanar användaren.

Axel talking on the phone

Axel Dahlin

KEY ACCOUNT MANAGER & PROJECT MANAGER

Axel är en slags hybrid av en värmlänning och en storstads-bo. Ett socialt energiknippe som säkert springer sju hundra tusen mil i skog och mark varje vecka. 

På Happyworks är det Axel du ska höra av dig till om du vill veta mer om oss, eller om du har ett projekt du vill prata om. Han kan svara på alla dina frågor och även skicka med dig ett göteborgsskämt på köpet. 

Linnea smiling in a park.

Linnea Dunne

script writer

Kan du förändra världen genom det skrivna ordet? Utan tvekan, om du frågar Linnea. En mer noggrann och träffsäker manusförfattare – som dessutom är en fena på både svenska och engelska – är nog omöjlig att hitta! Bara det faktum att hon har gett ut två böcker och en stor mängd artiklar säger väl allt?När hon inte skriver eller copygranskar våra texter dansar hon runt med sin familj på Dublins gator och stränder. Ja, du läste rätt. Linnea bor på heltid i Dublin och är vårt bevis på att distansarbete inte är ett hinder!

Hanna looking happy working on computer

Hanna Jarlängen

Designer, WEB DEVELOPER & PROJECT MANAGER

Hanna skrattar så hon gråter åt "det var två bagare och en smet", drömmer om en hälsosammare planet och anser att choklad är Guds gåva till mänskligheten.

Färg och form är Hannas paradrätt i sin yrkesroll. Med hennes touch blir utbildningen levande och en härlig upplevelse.

Marina working on her computer

Marina Carlson

Web developer

Vid ett första intryck är Marina lugn som en filbunke, men låt inte skenet bedra! Dessa små fötter dansar in på morgontimmarna och springer med lätta steg mot nya utmaningar (om hon inte ser en hundvalp på vägen förstås, då stannar hon tvärt och smälter till en liten pöl av “aaw” som en emoji med hjärtan istället för ögon).

Förutom en grym programmerare så är Marina Happyworks egna backup-funktion som informellt håller ordning på vad vi gör och vad som behöver göras. En doer med koll!

hur det började

Historia

En kall och mörk februarimorgon 2010 klampar fyra personer in på det första lilla Happykontoret för att påbörja resan mot världsherraväldet inom e-learning.

De sätter sig på sina stolar vid de ännu tomma skrivborden och tittar aningen förvirrat på varandra... "Så...vad händer nu då?!" 

Jo, det som hände var att kunderna tilltog i rasande fart och Happyworks etablerade sig på marknaden som ett glatt gäng som alltid producerar innovativa och kreativa utbildningar. Det fick vi även kvitto på när vi knep en förstaplats i Swedish Learning Awards 2011 med Bästa e-Learning. 

Sedan dess har det rullat på, ibland i uppförsbacke men oftast i en flygande fart framåt. Vi har växt i både antalet Happyworkers, kunder och produktioner och idag är vi det självklara valet för många när de vill skapa en utbildning som har det lilla extra. 
Happyworker writing on post-it for a workshop
Axel pointing sign that says