vi erbjuder

Vi hjälper er med allt - från workshop till leverans!

På Happyworks sätter vi stort värde i att ha roligt på jobbet, vilket kanske inte är en överraskning med tanke på vårt namn. Men vi vill så klart att våra kunder också ska känna glädje och lustfylldhet i våra gemensamma projekt! Därför har vi tagit fram The Happy Way. 
Screenshot from with our logo
The Happy Way - Vår process
VÅR PROCESS ÄR VÅRA VÄRDEORD

The Happy Way

The Happy Way är en metod som gör att vi kan lyfta in våra värdeord: Glädje, Tydlighet, Engagemang och Empati i alla våra produktioner. I The Happy Way hjälper vi våra kunder med allt – från workshop till leverans och tillsammans tar vi fram ett lärande som, hör och häpna, gör det roligt att lära sig! 

Ja du hörde rätt, för genom att integrera grafik, film, interaktiva övningar och reflektioner som engagerar användaren kan även krångliga och till synes tråkiga ämnen, vara inspirerande och lustfyllda. 

Våra kunder är såklart hela tiden uppdaterade i vad som händer i projektet och med hjälp av The Happy Way ser vi till att leverera det du beställt i tid. 

Moa leadning a workshop
ni väljer, vi skapar

En Happy produktion

Ni står för kunskapen och vi står för pedagogiken. Ni väljer, vi skapar. Inga kostnader för licenser, inga begränsningar – utan precis som just ni vill ha det. 

När vi producerar utbildningar utgår vi oftast från vårt alldeles egna gränssnitt, The Xperience, det gör vi för att inte behöva begränsa oss. Vi vill ha friheten och möjligheten att kunna leverera det som våra kunder efterfrågar och drömmer om. Men utan att det kostar skjortan. 

För oss är det viktigt att alla företag, stora som små, ska ha möjlighet och råd att utbilda sina anställda. 

Nu ska vi berätta mer om våra olika Xperience-lösningar. 

Nano Xperience - Our smallest and fastes e-learning product
Nano, micro, mini - you name it!

Nano Xperience

Korta utbildningar på två till sju minuter. Det här är det självklara valet för dig som vill bygga ett skalbart lärande med korta moduler istället för att samla allt i ett paket.

text/bild
Page Xperience - A fast and easy way to create e-learning
ungefär som en interaktiv pdf

Page Xperience

Vi skapar en snygg förstasida och sedan en lång, scrollbar fil med text, bild, panel och interaktioner. Resultatet blir en billig och ganska enkel, men snygg, utbildning.

text/bild/interaktioner/test
Happy Xperience - With this product we can create e-learning beyond your imaginations
När du vill ha det där lilla extra

Happy Xperience

Här finns det inga begränsningar utan det är din fantasi som får säga stopp. Film, spel, interaktioner, animeringar – ja här blandar vi allt och resultatet blir inspirerande, kreativ och nyskapande.

film/interaktioner/gamification/övningar/test/animeringar/speaker/
text/bild

Är du nyfiken på att veta mer?

MAILA OSS
Happy Talk - Want to talk about e-learning? We know it all!
Vill du bli inspirerad?

Happy Talk

Happy Talk är en föreläsning där vi på Happyworks kommer till ert företag för att inspirera och diskutera e‑learning.

Vi ger vår syn på trender, skalbart lärande, gamification, varumärkesbyggande och att skapa ett roligt lärande.

Happy Translations
smidiga översättningar!

Happy Translations

- Det finns över 6000 språk i världen idag, så varför ska ni nöja er med ett språk i ert digitala lärande? 

Vi översätter era utbildningar till ett obegränsat antal språk i en och samma utbildning. Smidigt va?

Happy Out of Office - Our service where we do our job at your job!
vi sköter vårt jobb på ditt jobb!

Happy Out of Office

Vill du att dina medarbetare ska få rätt kompetens genom smart och tillgänglig e‑learning? I tjänsten Out of Office erbjuder vi en erfaren HR-specialist inom strategisk digital kompetensförsörjning. 

Vi gör din verksamhet effektivare, avlastar dina medarbetare och driver dina projekt på plats – som en del av ditt team.

Happy LMS - We can help you create e-learning for your LMS
utbildningar till alla LMS

Happy LMS

Ni vet väl att vi levererar till alla typer av LMS (Learning Management System)? På så vis behöver ni inte begränsa er till en leverantör av utbildning. Bra va?

Vi kan också hjälpa er att hitta och implementera ett LMS som passar era behov.

Happyworks in a meeting
vanliga frågor och svar

FAQ

Att producera digitalt lärande ska vara lätt men det kan så klart också vara en utmaning. Här får du svar på våra vanligaste frågor.

Behöver jag ett LMS? 

Nej, så klart inte! Våra produktioner kan läggas upp på intranätet eller på någon annan webbplats istället. Men har ni ett LMS så kan vi också se till att allt fungerar som det ska med rapportering och tekniska finesser via såväl SCORM, xAPI eller andra standarder.  

Vad kostar en utbildning? 

Hur långt är ett snöre? Skämt och sido så kan det vara lite svårt att svara på. Allt beror så klart på hur lång en utbildning ska vara och vad den ska innehålla. Vi brukar alltid vara flexibla och kunna komma fram till lösningar som passar alla budgetar. Våra projekt sträcker sig från 15 000 kr och uppåt och varje projekt är unikt. Hör av er så kan vi säkert hitta en nivå som passar er. 

Vi har en befintlig utbildning i Flash som inte fungerar längre. Kan ni hjälpa oss? 

Ja, självklart kan vi det! Vi har gjort ganska många projekt som just handlar om att omvandla äldre utbildningar gjorda i Flash (eller andra verktyg) till mer moderna lösningar i HTML 5. Hör av er så kan vi se hur vi på bästa sätt kan omvandla era utbildningar på bästa sätt.

Fungerar era e-learnings på mobil?

Vi anpassar alla våra produktioner för att innehållet ska vara tillgängligt på de flesta enheter och skärmstorlekar. Ibland kan det finnas begränsningar i LMS:en som gör att utbildningen inte går att nå via mobil. Berätta gärna vilka utmaningar ni har så hittar vi en lösning tillsammans!

Kan ni anpassa era utbildningar enligt WCAG?

WCAG står för Web Content Accessibility Guidelines och beskriver helt enkelt de riktlinjer och standarder som webbplatser behöver uppfylla för att innehållet ska vara tillgängligt för alla, inklusive personer med funktionsvariation. Happyworks hjälper er gärna att tillgänglighetsanpassa era e-learnings utifrån dessa standarder.

Vi behöver en utbildning på flera språk, kan ni hjälpa oss?

Ja, det kan vi! Faktum är att enligt våra kunder är vi den mest kostnadseffektiva leverantören av översättningar. Det finns över 6000 språk i världen idag, så varför ska ni nöja er med ett språk i ert digitala lärande? Vi översätter era utbildningar till ett obegränsat antal språk i en och samma utbildning. Smidigt va?

Fick du inte svar på din fråga?

MAILA OSS
Illustrated girl holding laptop.
PRODUKTIONSVERKTYG

Vill du bygga själv?

För er som istället letar efter ett smidigt e-learningverktyg att skapa era egna kurser i, rekommenderar vi varmt Easygenerator.

De tillhandahåller ett intuitivt produktionsverktyg med inbyggt LMS som gör det snabbt och enkelt för er att skapa egna kurser och hålla dem uppdaterade. Skapa, samarbeta och dela. Självklart kan vi på Happyworks hjälpa er med produktionen även här!