Folksam

Kampanjfilm, studentfilmer och välkomstfilm

Folksam är ett stort och väletablerat företag och vi är glada och stolta över den variation av uppdrag vi får från dem. Vid sidan av våra utbildningsprojekt har vi bland annat fått förmånen att ta fram olika filmer till flera olika avdelningar.
Screenshot from Folksam's welcome video

Välkomstfilm

Den som precis har blivit anställd i Folksam får som en del av sin  preboarding en välkomstfilm skickad till sig. Syftet är att välkomna den nyanställde med en positiv känsla inför den första arbetsdagen. I filmen får vi bland annat möta Folksams VD Ylva Wessén samt ett stort gäng härliga kollegor.


Jobba med IT på Folksam

Tillsammans med Folksam tog vi fram en animerad kampanjfilm för rekrytering av nya IT-kollegor. Målet var en animerad film där det händer mycket och där aktuella buzzwords och programmeringsspråk kopplas samman med alla de olika roller och möjligheter som finns inom IT i Folksam. 

Studentfilmer

I studentfilmerna får du möta Folksams unga talanger som antingen har börjat som student i Folksams studentpool eller gått Folksams Tech Talent-program. I filmerna får du en inblick i hur det är att vara ny och starta sin karriär hos Folksam. Här är en av de tre filmerna vi tog fram.